Mini wentel teefjes, dat was weer smullen!
Na een avondje met lekkere hapjes houd ik altijd stokbrood over en bedacht hoe fijn het zou zijn als daar ook een lekker doel voor gevonden kon worden en kwam dus op dit volgende idee: Wentelteefjes!
Na afloop van zo'n heerlijke schranspartij leg ik de rest van het stokbrood in een grote schaal en dek deze af met een schone theedoek tot de volgende dag, zodat ze wat uit kunnen drogen. Net zoals je ook doet met oud brood natuurlijk.
Een grote schaal half vol met melk en twee eieren.. klutsen.
Vervolgens worden de schijfjes stokbrood er met liefde in gedrenkt
Een grote koekenpan en wat roomboter, die vullen en bakken maar.
Ondertussen maak ik een bakje met suiker waar flinke scheppen kaneel doorheen gaan en zet die geroerd vast klaar op tafel, eerlijk.. dit is echt overheerlijk!
Wanneer ik hier thuis kinderen te schilderen krijg, kiezen ze dit meestal als lunchgerecht, dat zegt wel wat he